Minőségnyilatkozat  ::  Adatvédelmi nyilatkozat  ::  Karrier  ::  Sitemap  
Aktualitások  


"Filmtörténelmet írni, csak biztonságos háttérrel lehet. Vaszary Béla és csapata a több évtized alatt pontosan ezt nyújtotta számomra."                                            Bacsó Péter, filmrendező


"Önök a feladataikat minden egyes esetben leg-jobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen, az emberi élet és egészség iránti mély tisztelettel és alázattal látták el. Ez megnyugtató volt számunkra és biz-tonságban éreztük magunkat. Köszönjük."
        Pető Zsolt ügyvezető,
Euroshow Event Service

Új Szolgáltatás

Úttörő kezdeményezés rendezvényszervezőknek

Egyedülálló megoldással jelentkezett az Oxymed Mentőszolgálat, mely nagy segítségére lesz a rendezvény-, fesztivál- és konferenciaszervezőknek. Az idén 20. születésnapját ünneplő szolgáltató augusztus 1-től elérhető eventmed.hu oldalán ugyanis elindította árajánlat-generátor szolgáltatását, mellyel a felhasználók 5 perc alatt minden jogszabályi előírásnak megfelelő kalkulációt kaphatnak eseményük helyszíni egészségügyi biztosítására vonatkozóan.

 
SOS Kézikönyv
Oxymed Boross és Bochkor vérüket adták a hallgatókért

Különleges szolgáltatás reklámfilm készítőknek!

Cégünk legújabb ajánlata a kifejezetten reklámfilm készítők részére kifejlesztett 3 az 1-ben szolgáltatáscsomagunk, mely minden a reklámfilmek gyártása során felmerülő egészségmegőrzéssel és biztonsággal kapcsolatos szolgáltatást magában foglal.

További részletek!

 
Magyar Filmszemle MaReSz
 
 
Ajánlat expressz
Oxymed Lázár Zoltán vs Szalay Balázs


Vérüket adták a hallgatókért

Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János nem kisebb dologra szánta el magát, mint hogy vérét adja a hallgatóknak. Mégpedig úgy, hogy a Bumeráng rajongói között olyan autogramkártyákat osztanak szét, amelyeket a saját vérükkel nyomtattak...

Az akcióban ezúttal is az Oxymed csapata sietett segítségükre.

Budai Egészségközpont Health and Safety Advisor
napidoktor.hu Event Expo
PR Group Medicover Dr. Rose