Nyitólap  ::  Minőségnyilatkozat  ::  Adatvédelmi nyilatkozat  ::  Karrier  ::  Sitemap  
Az Oxymed Story
A cégcsoportról
Rólunk mondták
Hírarchívum

Az ügyfeleink által korábban megismert Oxy-Med Egészségügyi-Szolgáltató Kft, 2010 januárjától megváltozott szervezeti formában áll megrendelői rendelkezésére. A piaci viszonyokhoz való minél könnyebb alkalmazkodás érdekében két különböző jelleggel bíró egészségügyi üzletágunk: a foglalkozás-egészségügyi, belgyógyászati, sportorvosi és manuál terápiás szolgálat, illetve a mentőszolgálat külön-külön szervezeti egységként, de továbbra is egy cégcsoportként együttműködve kínálja legmagasabb szintű szolgáltatásait.

A két cég ügyvezetésében minimális személyi változások mentek végbe, a korábbi alapítók és üzletági vezetők továbbra is teljes körű szakmai hozzáértésükkel segítik az ügyfelek kiszolgálását.

A foglalkozás-egészségügyi, belgyógyászati, sportorvosi és manuál terápiás szolgáltatásokat (korábbi Munkamed üzletág) 2010 januárjától az Oxy-Med Orvosi Szolgáltató Kft nyújtja. Legfontosabb, megváltozott cégadatok:


Ügyvezető: Dr. Hertzka Péter
Székhely: 1132 Budapest, Váci út 32. V/1.
Elérhetőség és további információ: www.oxy-med.hu/uzemorvos

A mentőszolgálat, helyszíni és készenléti orvosi ügyeleti, film- és rendezvénybiztosítási üzeltág az eddigi Oxy-Med Egészségügyi-Szolgáltató Kft tevékenységi körei között marad. Legfontosabb megváltozott cégadatok:


Ügyvezetők: Vaszary Béla és Vaszary Ádám

Székhely: 1131 Budapest, Gyöngyösi utca 47/6.
Cégközpont: 2120 Dunakeszi, Székelykeresztúr utca 7/1.
Elérhetőség és további információ: www.oxy-med.hu/mentoszolgalat

Galéria
Kapcsolat
Ajánlat expressz