Nyitólap  ::  Minőségnyilatkozat  ::  Adatvédelmi nyilatkozat  ::  Karrier  ::  Sitemap  
A Cégcsoportról
Rólunk mondták
Hírarchívum

Egy dátum: 1992

Magyarországon nagy változások mennek végbe. A magyar kormány felmondja a bős-nagymarosi vízlépcsőről Csehszlovákiával kötött szerződését, megkezdődik a budapesti közterületek "politikai tárgyú" szobrainak lebontása, legurul az első hazai gyártású Opel Astra személygépkocsi a szentgotthárdi gyártószalagról és Gönz Árpád felavatja a tatabányai Turul emlékművet. Mindezzel egyidőben 1992. május 25-én korántsem az előbbiekhez hasonlítható érdeklődés mellett Dr. Hertzka Péter és Vaszary Béla megalapítja cégcsoportunk jogelődjét az Oxy-Med Egészségügyi-Szolgáltató Bt-t.

A két szakember

Az alapítók bár külön-külön területről érkeztek, széles körű szakmai tapasztalatuk igen jól kiegészítette egymást. A sportkórházi háttérrel rendelkező, belgyógyász, sportorvosi valamint üzemorvosi szakvizsgával rendelkező
Dr. Hertzka Péter hosszú ideig keretorvosa volt a sikereket halmozó öttusa-válogatottnak, a női kézilabda-válogatottnak, valamint a Vasas női kézilabda csapatának. Ezt követően napjainkban is a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat főigazgatójaként Budapest egyik legnagyobb lélekszámú kerületének járóbeteg szakorvosi ellátásáért felelős vezető.

A mentési területről érkezett Vaszary Béla hatalmas szakmai tapasztalatát az Országos Mentőszolgálatnál eltöltött 44 éves pályafutása alapozta meg. Ez idő alatt a Budapesti Központi Irányító Csoport vezető mentőtisztjeként közvetlenül Budapest és Pest megye, közvetetten az egész ország mentéséért volt felelős. Közelmúltbeli nyugdíjazásakor e poszt mellett a közel 2.000 főt számláló Mentő- és Mentőtiszti Egyesület titkári posztját is betöltötte (mely a mai napig feladatkörébe tartozik).

Galéria
Kapcsolat
Ajánlat expressz