Nyitólap  ::  Minőségnyilatkozat  ::  Adatvédelmi nyilatkozat  ::  Karrier  ::  Sitemap   
Oxymed Boros és Bochkor vérüket adták a hallgatókért

Vérüket adták a hallgatókért

Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János nem kisebb dologra szánta el magát, mint hogy vérét adja a hallgatóknak. Mégpedig úgy, hogy a Bumeráng rajongói között olyan autogramkártyákat osztanak szét, amelyeket a saját vérükkel nyomtattak. Az akcióban ezúttal is az Oxymed csapata sietett segítségükre.

A rádiós trió bátran nyújtotta karját az orvosnak, aki levett tőlük egy-egy fecskendőnyi vért. Boros Lajos és Voga János számára ez nem okozott különösebb problémát, de Bochkor Gábornak majdnem inában szállt a bátorsága, hiszen irtózik a tűtől.

„A repülések miatt viszonylag gyakran kell vérvételre járnom, de nagyon nem bírom. Volt már olyan, hogy kis híjánmeghiúsult a repülés, mert nem mertem elmenni a vérvételre” – mondja Bochkor Gábor.
Miután Bocsi is megküzdött önmagával, már nem volt más hátra, csupán a nyomdafestékbe fecskendezték a vérüket, és elkezdődött a Bumeráng autogramkártyák nyomtatása. Boros Lajos szerényen csak annyit fűzött tettükhöz, hogy eddig „csak” a lelkük volt a hallgatóké, de most a testükből is adtak egy darabkát.

 

Bella Cafe - 2010.03.30.

 

Tekintség meg képeinket és az akcióról készült videót!

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videók
Hírarchívum