Nyitólap  ::  Minőségnyilatkozat  ::  Adatvédelmi nyilatkozat  ::  Karrier  ::  Sitemap   
Oxymed general

Úttörő kezdeményezés rendezvényszervezőknek

Egyedülálló megoldással jelentkezett az Oxymed Mentőszolgálat, mely nagy segítségére lesz a rendezvény-, fesztivál- és konferenciaszervezőknek. Az idén 20. születésnapját ünneplő szolgáltató augusztus 1-től elérhető eventmed.hu o ldalán ugyanis elindította árajánlat-generátor szolgáltatását, mellyel a felhasználók 5 perc alatt minden jogszabályi előírásnak megfelelő kalkulációt kaphatnak eseményük helyszíni egészségügyi biztosítására vonatkozóan.

Eddig problémás volt az eligazodás

A kezdeményezést már az első napokban nagy érdeklődés övezte. Ennek oka, hogy a rendezvényszervezőknek szóló előírások a közelmúltban sok módosításon és szigorításon estek át. Mindezen felül a közelmúlt eseményei (West Balkán tragédia, 2006. augusztus 20-i tűzijáték) a hatóságok részéről is fokozott ellenőrzéseket hoztak magukkal.


Erre a problémára kínál megoldást a cég rendszere. Az alapvető azonosító adatok megadása után (résztvevők létszáma, esemény jellege stb.) a felhasználók már csupán az előírásoknak megfelelő szolgáltatásokból választhatnak elkerülve így, a hibás információk okozta kellemetlenséget.


„Sokszor nehéz volt eldönteni mentőautós vagy egyszerű orvosi ügyeletre van szükségünk, és az esetleges helyettesítő szolgáltatásokra sem volt teljes rálátásunk. Az ajánlat Expresszben nem csak az a jó, hogy ezt a folyamatot leveszi a vállunkról, de egyszerűen láthatjuk is törvényi kereteken belül milyen módon tudunk spórolni.” – mondta Metykó Tibor (UPC Business - Marketing szegmens), a generátor egyedi funkciójáról, mely minden esetre kínál a rendezvényszervezőknek alternatív, sokszor költségmegtakarítással járó ügyeleti megoldást.

 
 
Hírarchívum