Adatvédelmi nyilatkozat
Karrier
Sitemap
„A minőség az, amit a vevő annak tart.”

Kérjük, engedje meg, hogy részletezzük mit is teszünk annak érdekében, hogy Ön szolgáltatásunkban valóban érezze a minőséget:
  • Hozzáértés, Hitelesség, Biztonság
    Az egészségügy és azon belül is a sürgősségi betegellátás igen erősen bizalmi tevékenység. Mi tudjuk és megértettük ezt a kihívást, így szolgáltatásunkat e három alapelv köré építettük.

  • Munkatársaink egytől-egyig az elsősegélynyújtás területén sok éves tapasztalattal, kizárólag megfelelő szakmai végzettséggel rendelkező, és a legtöbb esetben idegen nyelveken beszélő elismert szakemberek.

  • Eszközeink, mentőgépkocsijaink, berendezéseink a legszigorúbb európai és a legmagasabb esztétikai követelményeknek egyaránt tökéletesen megfelelnek, műszereink a legújabb és legmagasabb technikai színvonalat képviselik.

  • Tevékenységünk összes szintjén kitüntetett figyelmet fordítunk a legmagasabb minőség elérésére, s folyamatban van rendszereink akkreditált minőségirányítási rendszerekbe való beillesztése is.

  • Minden döntés alapja a felső vezetés elkötelezettsége az adott dolog iránt. Nos nálunk az Oxymed-nél a menedzsment maximálisan elhivatott a minőség iránt, s ezt igyekszik minden szinten biztosítani is.
Ajánlat expressz